De zoekmachine expert. seo expert. google expert.

Jah wie is er nu een zoekmachine expert. Ik in iedergeval niet. Ik zal het u uitleggen, zelfs bij google weten ze niet precies hoe de zoekrobot zijn werk doet, enerzijds is dit ter bescherming van het product “zoekmachine”, anderzijds is dit ter voorkoming dat concurrenten met dezelfde zoekvoorwaarden gaan werken.

M.a.w. zelfs bij google is er niet 1 echte google expert te vinden. Dat is wel grappig natuurlijk, want hoeveel mensen noemen zichzelf wel niet de zoekmachine of google expert? Ik dus niet en nu weet u ook waarom.

Google indexeert op frisse nieuwe content. Als een nieuwe krant die dagelijks ververst wordt met nieuw nieuws! Ipv oud nieuws, dat lijkt mij logische. Alleen zo kunt u ook het beste de zoekmachine benaderen. Als een nieuwe dagelijkse of wekelijks magazin. Alleen dan maakt u kans om hoog in de rankings te komen. Daarnaast is er natuurlijk wel het e.e.a. bekend. En dat passen wij google experts dan ook wel toe. Maar echt alles weten dat doet dus niemand, en is er ook geen echte expert op te noemen. Wel blijft het leuk om te zien waar mensen op binnen komen, d.w.z. de organische groei van de zoekwoorden, binnen google analytics kunt u dus duidelijk zien op welke zoekwoorden mensen zoeken, en welke dus  ook geld opleveren (of bezoek). Ik verdien mijn geld met de banners die op mijn website draaien, en de conversie is 1 op de 90 bezoekers klikt op een banner. Klikt u dus op mjin banner dan bent u een van de 90;;; ik dank u wel!!

18,2 procent gebruikers klikt op 1e positie in Google

18,2 procent van de zoekmachine gebruikers klikt dus op de 1e positie van de organische zoekresultaten, dus niet de betaalde ads!!! Dit is niet zo gek, aangezien de 2e positie maar 17.9% van de klikkers pakt. Dat scheelt dus bijna niks.