ga naar seo schrijven voor internet marketing, dit is een voorbeeld text voor seo schrijven.

waarschuwing vol spelfouten`

gratis zoekmachine optimalisatie rapport

chrijver geef:

 

Keywoord 1 voorbeeld SEO tekst

Keywoord 2 online tekstschrijver

Keywoord 3 seo schrijver

]]>

———————- dit krijg ik terug ———————

 

Een goed voorbeeld van Seo Tekst

Dit document gaat over het schrijven van Seo teksten. De voorbeeld Seo teksten zijn teksten waar eigenlijk niets in staat, het is allemaal onzin. Het gaat om de opbouw van de tekst en waar de voorbeeld seo tekst zoektermen in de teksten terug komen. Door te zeggen dat dit een voorbeeld SEO tekst is zal de zoekmachine denken dat deze zoekopbouw meer waarde heeft omdat het voorbeeld seo tekst herhaald wordt. Als ik de zoekwoorden te veel zou gaan gebruiken kan de zoekrobot het gaan zien als “spam”. Dat betekend dat je dan de zoekwoorden dermate veel gebruikt in je teksten dat het niet aannemelijk is dat het document waarin je tekst geschreven is enige waarde heeft.

 

Over de online tekstschrijver

De online tekst schrijver is in dit geval helemaal geen prof tekstschrijver. Hij probeert de logica uit te leggen van hoe de zoekmachines teksten interpreteren. Een voorbeeld daarvan is dat je kop teksten ziet, de tekstschrijver die maakt deze van Heading 1 tot H6. De groter de Heading, des te belangrijker de zoekwoorden zijn (Ik neem dan wel de zoekwoorden in de headings mee!). De heading over de tekstschrijver is een Heading 2, minder belangrijk dus, maar om het nou helemaal niet te hebben over de tekstschrijver! Er zijn zoveel mensen die zoeken op “Tekstschrijver“. Hier kan ik verder weer gewoon wat teksten neerzetten die nergens over gaan maar wel een vulling geven. Zolang de balans tussen hoeveelheid teksten, en zoekwoorden goed staan (en dat weten de SEO EXPERTS) is de kans veel groter dat je een hoge ranking krijgt dan wanneer deze niet in balans zijn (teveel = google ban, te weinig geen ranking of laag). Door je aan de regels te houden word je beter gevonden!

Seo schrijver is toch wel weer een belangrijk zoekwoord dus H1

Omdat de Seo schrijver nog even extra moet opvallen, maak ik hem bold aan het begin van de zin, dat doe ik in ieder stukje (is dat je opgevallen). Een combinatie van de zoekwoorden kan ook zeker geen kwaad, ook niet als je die nog even in vet drukt, bijvoorbeeld dat de Seo Tekst Schrijver een voorbeeld maakt. Puur omdat de schrijvers van de content tekst seo ademen (sorry zin loopt niet en slaat nergens op maar dat kan google nog niet lezen:))

Dit zou een tekstdocument moeten zijn zoals in word, maar omdat dit een html pagina is kan ik plaatjes erbij zetten. Bij ieder plaatje, geef je het plaatje een omschrijving mee, inderdaad de keywoorden die je gebruikt hebt. als voorbeeld doe ik ze hier dan ook wel bij.

 

 

 

Gewoon teksten met de zoekwoorden werkt niet

Was dat maar waar, tot in zekere hoogte werkt het, maar om nu onzin teksten te pakken, en dan gewoon de zoektermen er doorheen te plaatsen gaat niet goed werken. Daarbij komt, als je dat doet, en google vangt dat op, ook dan wordt je door google gebant.

 

en deze werkt ook, mits naar goeie link gaat.

 

]]>

tot slot is het van groot belang dat je toch even de zoekwoorden nog in de laatste zin allemaal herhaald! Al doe je dat zo

  • voorbeeld SEO tekst

  • online tekstschrijver

  • seo schrijver

 

> Neem contact op