Top positie in google

tags: hoe word ik gevonden via google, wie vind mijn bedrijf via google?

99% van de bezoekers van deze pagina willen hun dienst of product een top positie in Google geven (dat weet ik uit mijn zoek statistieken). Als je dat zelf wilt doen, volg dan de link onderaan deze tekst. Je kunt mij ook inhuren, neem in dat geval contact met mij op.

Gebruik nooit je achternaam! Hoe je gevonden word in google, is meestal door de combinatie die je maakt. Als je Axtelier heet dan is dat een ongebruikelijke naam, maar er zijn er alijd meer (ik heb nog nooit van die naam gehoord). De combinatie Axtelier Janssen is al veel specifieker, toch? Terwijl er duizenden Janssen’s zijn.

En juist door dat specifieke kan je je voordeel doen, en met name bij het verkopen van je produkt. Een sony webcam D9 is een van de serie. Maar de Sony webcam D9-12.12 is alweer een verfijning. Zoals Axtelier eigenlijk een unieke naam is, is Axtelier Janssen bijna een unieke code.

Maar Sony is een wereldwijd bekend merk, terwijl de Axtelier die jij zoekt, waar je de achternaam niet meer van weet, uit Diemen komt (en dat had je wel onthouden), zoek je op axtelier + Diemen. En als dat niet werkt, dan weet je nog dat Axtelier op volleybal zat :). En zo word je gevonden.

Wie vind mij?

De hele wereld wordt aan mekaar geknoopt. Via Hyves, Facebook, of andere social networking sites, krijg je allerlei zoek combinaties waarop iemand die jou zoekt jou ook zal vinden. In iedergeval, daar waar je een digitaal spoor hebt achtergelaten (digital forensics) zal je gevonden worden. Het is een combinatie van woorden die men gebruikt om “iets” of “iemand” te vinden. Wie vind mij is dus een kwestie van een persoon die jou zoekt, en die zal jou vinden.

1 persoon heeft interesse in “wat dan ook”. Deze persoon zal de meest unieke zoekopdracht op Google uitvoeren. Des te specifieker de zoekopdracht, des te verfijnder het resultaat zal zijn. Een geheime combinatie van woorden die men met mekaar afspreekt kan na jaren een sleutelrol spelen (justitie gebruikt deze technieken al geruime tijd). Hij die jou vind kan dus eigenlijk omgedraaid worden, jij vind de persoon.

Iedereen tikt weleens de volledige naam in van een oude vriend of vriendin, of je eigen naam. Zo moet je het ook zien in de gehele zoek materie online. Het vinden van producten of diensten die je verkoopt kan je ook op die manier promoten.


3 reacties

gevonden-worden · 27 augustus 2017 op 15:55

jahhoorrrr!!!

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

informatie over seo

Hoe word ik gevonden in google?

Hoe word ik gevonden in google tags: hoe word ik gevonden google, wie vind mij 99% van de bezoekers van deze pagina willen hun dienst of produkt een top positie in google geven (dat weet Lees verder…

informatie over seo

Wat betekend SEO, + begrippenlijst! Incl. F.A.Q.

SEO FAQ Wat betekend SEO? – SEO betekend Search Engine Optimization, in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. De bedoeling van SEO is om de website zo te optimaliseren dat deze goed gelezen kan worden door de zoekrobots. En Lees verder…

informatie over seo

Wat is SEO?

Seo – Zoekmachine optimalisatie. Wat is SEO nou eigenlijk: In het engels staat SEO voor Search Engine Optimization en staat synoniem aan het verbeteren van website (onderdelen) ten behoeven van een betere ranking op de diversen zoekmachines. Lees verder…