Top positie google!

En en dan nu de tekst erin!!!! Maar jahh wat voor tekst vraag je jezelf dan af. Nou gewoon tekst met daarin de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden, zo wil ik heel erg graag een top positie google behalen via deze pagina. Maar hoe doe ik dat dan?

Nou heel erg simpel, ik maak een pagina aan met de naam toppositie google, die pagina sla ik vervolgens op. Dan open ik mijn webbrowser, en ga ik de content schrijven voor deze pagina. Zo een 300 woorden, dus ik moet er nu nog zeker 200 verzinnen. (202)…nu nog maar 197… 😉

top positie google

top positie google

Nee alle gekheid op een stokje, zou het echt zo makkelijk zijn om hoog te ranken binnen google, dan eet ik mijn website op. Zo makkelijk kom je er niet vanaf. Maar het is ook de teksten die je bezoekers moeten kunnen waarderen, en daar ligt hem nu de moeilijkheid. Dus.. enerzijds, technische informatie, zoals 300 woorden minimaal, een aantal keer laat je de zoekwoorden terug komen in de pagina (als je toppositie wilt behalen in google). Een paar plaatjes erbij uploaden, en bij voorkeur geef je deze ook de naam van je pagina.. dus in dit geval zou dat top-positie-google.jpg of toppositie-google.png kunnen zijn.

En dan heb je die toppositie van google!

ja en dan wat moet je er dan mee doen. Nou verkopen dus. Ik heb u binnen mijn web `gevangen` op dit moment kan ik op 2 manieren geld aan u verdienen. 1. u klikt op de banner = inkomsten voor mij, of 2. u bent zo gecharmeerd van mijn teksten dat u mij inhuurt. In iedergeval een van de twee gok ik dan op.

En zo komen we wel aan de 300 woorden, die nodig zijn minimaal om deze pagina een kans van slagen te geven. Verder het invullen van een aantal parameters, en een kind kan de was doen. Dit zijn allemaal redelijk eenvoudige technieken die zelfs u als computer analfabeet met gemak kunt leren. Een aap een kunstje  leren!!

Ondertussen moet ik wel opletten of mijn SEO titel en meta-omschrijving ook nog aansluiten bij de aanwijzingen die het programma dat ik op dit moment gebruik me geeft. Je moet van jezelf dus een beetje een copywriter maken. Maar je zult merken dat je hierin al snel handigheid krijgt. De truc is om je te verplaatsen in de mindset van de persoon die Google gebruikt om informatie te zoeken!

Inmiddels zit ik al op 418 woorden… daar komt dus nog wel wat meer bij kijken dan ik aanvankelijk begonnen ben. En ik wist niet eens wat ik hier zou neer tikken. Zo makkelijk gaat het dus! Nu maar kijken hoe hoog ik ga ranken bij google. Ik houd u op de hoogte!!