Bedrukken van T-shirts je eigen logo bedrukt!

tags: t-shirts bedrukken, tshirts bedrukken, eigen logo op t-shirt

U bent opzoek naar een eigen opdruk voor uw t-shirts. Het bedrukken van t-shirts is een specialisme dat u graag aan de specialisten overlaat. Het drukproces van t-shirts is compleet anders dan het bedrukken van papier. T-shirts bedrukken kan op verschillende manieren, in een of twee kleuren, of juist een full color print. Afhankelijk van de hoeveelheid te drukken t-shirts betaald u per stuk meer of minder (zoals dit ook bij normaal drukwerk het geval is).

]]>

T-shirts bedrukken kan ook op verschillende materialen, u kunt kwaliteit shirts nemen, of goedkope convectie shirts gebruiken voor de opdruk. Uiteraard is het aan te raden om kwaliteit te gebruiken als u de materialen langere tijd wilt gebruiken.

 

kwaliteit van t-shirts bedrukken verschilt van drukker tot drukker. Laat uwzelf goed informeren en bekijk voorbeelden van gedrukte t-shirts.”

Tshirts bedrukken in eigen logo

Veel bedrijven zien hun personeel graag in eigen bedrukte tshirts lopen. Het versterkt het imago van de onderneming. Tshirts bedrukken in eigen logo en kleuren van de onderneming dragen professionaliteit uit naar de klant. Het bedrukken van tshirts met een eigen beeld is ook mogelijk, ook in kleinere oplagen zoals 10 stuks. Voor het bedrukken van eigen tshirts dient u beeldmateriaal op te sturen naar de drukker. Deze kan vervolgens de digitale bestanden verwerken en het beeld op het tshirt drukken. Vaak worden tshirts bedrukt voor feesten zoals een bruiloft, vrijgezelen feest, bedrijfsfeest, sport evenementen, of gewoon omdat u grappige en leuke tshirts in uw winkel wilt verkopen.

(voorbeeld van bedrukte t-shirts)

  • t-shirts bedrukken met eigen logo
  • tshirts bedrukken snel en professioneel
  • eigen logo op t-shirt verhoogt uw naamsbekendheid

 

Eigen logo op t-shirt

Veel gebruikte producten in de wereld van t-shirts bedrukken is het bedrukken van een eigen logo op het t-shirt. Door het bedrijsflogo op het shirt te drukken draagt u uit dat uw bedrijf professioneel werkt. Althans, door de eenheid van werkkleding lijkt het in iedergeval dat u hecht team bent. Vaak maakt men gebruik van alleen het logo op het shirt te drukken en wat ook vaak gebeurd is de slogan van het bedrijf achter op het t-shirt. U verhoogd natuurlijk ook de naamsbekendheid van uw bedrijf, daarom is het vaak aan te raden om ook op het shirt duidelijk te maken wat uw bedrijf verkoopt of welke dients u aanbied.

Uiteraard blijft het niert alleen bij t-shirts. Zo kunt u body warmers bedrukken, broeken, jassen, truien, sweaters, fleece jackets, poloshirts, korte broeken, winterkleding, sokken, ja zelfs onderbroeken, paraplu’s, etc. Voor een compleet assortiment van producten verwijs ik u naar de pagina’s binnen dit miniweb.

(je eigen logo op t-shirts laten drukken)

  1. goedkoop t-shirts bedrukken
  2. goedkoop eigen logo op t-shirt

 

 

]]>

(voorbeeld van drukwerk tshirts)