SEO schrijven belangrijk element voor hoge google plek

tags: SEO schrijven, SEO schrijver, SEO schrijven internet marketing

Wat is een SEO schrijver?Alsje eerst wilt weten wat SEO is dan moet je dit lezen! SEO schrijven is de teksten zó optimaliseren dat deze het beste door de zoekmachines gelezen kunnen worden. Om meteen met de deur in huis te vallen: ik vraag mijn SEO schrijver om een stuk tekst van ongeveer 1000 woorden te maken. Alvorens de SEO tekst schrijver begint met pennen, wil hij graag weten om welke zoekwoorden het gaat. Vanuit die basis gaat hij schrijven.

gratis zoekmachine optimalisatie rapport

Een SEO schrijver in de praktijk

De SEO schrijver krijgt dus de opdracht om teksten te maken. Fictief heb ik dan ook goedkope hondenbrokken en goedkope katten brokken pagina’s als voorbeeld genomen. Hierin heb ik onzin teksten gemaakt. De tekstchrijver, in het geval van de hondenbrokken, 3 zoektermen gegeven: –

De juiste teksten, een balans van zoekwoorden herhalen en je bent op weg!”

SEO schrijven en internet marketing

]]>

Content / inhoud is het belangrijkste binnen de website. Als je hoog wilt scoren in de zoekmachines dan ben je genoodzaakt goede teksten te hebben. Om hoog in Google’s resultaten pagina’s te komen is het inhoudelijke van de teksten niet eens van groot belang. Een combinatie van de hoeveelheid tekst en daarin het aantal zoekwoorden zal al een aanzienlijke verbetering geven. SEO schrijven is puur internet marketing.

Web copywriting is schrijven voor het internet Het is niet eenvoudig om mooie teksten te hebben, maar het zijn wel de motoren achter het succes en naar mijn schatting 80% bepalend of uw zoekwoorden hoog in de SERP’s komen.

SEO content schrijven

SEO copywriting of SEO teksten schrijven is niet zomaar voor iedereen weggelegd. De SEO schrijver moet op de hoogte zijn van de dienst of het product dat je verkoopt. Hij zal die dan gaan vertalen naar goed leesbare tekst waarin de zoekwoorden verwerkt zijn. De SEO tekstschrijver is ook op de hoogte van de hoeveelheid tekst die zoekmachines fijn vinden en hoe vaak een zoekwoord terug komt in de teksten. Een tekst voor een brochure zal altijd anders zijn als de tekst die gemaakt is om het optimale uit de zoekwoorden te halen.

]]>

Voorbeeld van een SEO tekst document waar de webmaster mee werkt: Let wel! al deze tekst is onzin.

De teksten zijn bijna altijd een klein beetje overdreven. Er worden veel termen gebruikt, vakjargon, etc. Vaak moeten er gewoon meer woorden in een tekst komen om deze te “tunen” voor de zoekmachine, terwijl er eigenlijk niet meer tekst nodig is.

 

]]>

> Neem contact op

seo tekst schrijver