artikel: seo oplichters zoekmachine fraudeurs

seo oplichters zoekmachine fraudeurs  6 zaken die u moet controleren voordat u een SEO bedrijf inhuurt!!

Google’s resultaten kunnen misleidend, vooroordeeld of fout zijn. Laten we kijken naar de zoek kwaliteitscrisis van Google, de mogelijke redenen daarvoor en de implicaties ervan voor de

seo scam oplichtings praktijken Bent u benaderd door zogenaamde SEO-experts die zeggen dat ze succesvol zijn voor u en uw bedrijf? Nou, het zou u overkomen kunnen zijn! In feite zijn er honderden van zulke mensen/bedrijven die uw totale online succes kunnen garanderen, maar zeker garanderen ze je hard verdiende geld weg te nemen zonder veel te doen!!

 

Vergeet niet uw huiswerk te doen over het bedrijf dat u gaat inhuren voor zoekmachine optimalisatie en controleer een aantal punten waar u voorzichtig mee moet zijn. Zorg ervoor dat u niemand met onredelijk hoge aanspraken inhuurt!!!!!

Wij bieden gratis seo aan

seo scam oplichters

In zulke moeilijke economische tijden, kan je echt geloven dat iemand je gratis seo diensten aan biedt? Klinkt ongelooflijk, toch? Ja, het is ongelooflijk. Er kunnen eenmalige kortingen of lage prijzen of misschien een vreemde dienst worden aangeboden, samen met andere diensten waarvoor u in rekening wordt gebracht, maar de volledige diensten zijn niet gratis dit is niets anders dan oplichterij.

Degene die beweert dit voor u te doen, probeert dit alleen  maar te doen om toegang te krijgen tot uw bedrijfs informatie en andere details en niks anders!

Wij garanderen de eerste pagina ranking

Niemand kan dit garanderen. De hoogste ranking van elke site hangt eigenlijk af van het verkeer dat naar die site komt. En niemand op aarde kan het verkeer naar uw site garanderen. Men kan er zeker van zijn om u te helpen zich en blootstelling te krijgen tot die beter verkeer leidt, maar zeker is er niets, en zeker geen volledige garantie. seo oplichters zoekmachine fraudeurs

Wij verzenden uw site naar honderden zoekmachines

Dit is weer een dwaze belofte om te maken en als je erin gelooft, dan ben je zeker een dwaas. Allereerst, hoeveel mensen gebruiken honderden zoekmachines? Ten tweede, weet je echt of er 100 zoekmachines bestaan ​​en als ze dat doen, zijn ze nuttig? Zal uw publiek ooit die zoekmachines gebruiken? Het ene eenvoudige en rechte antwoord op deze vraag is ‘Nee’. Niemand gebruikt meer dan 1, 2 hooguit  3 zoekmachines. En uw site heeft geen inzending nodig in meer dan deze 2 of 3 populaire zoekmachines. Vraag het bedrijf dat u van plan bent te huren om een ​​lijst te maken van tenminste 10 van de populaire zoekmachines waarnaar ze aanspraak maken om uw site in te dienen.

We hebben goede contacten. We kennen iemand die bij Google werkt!

Dit is een absolute leugen, echte oplichterij. Niet elk bedrijf kan ooit ‘zogenaamde’ ^contacten hebben bij de zoekmachine-reus zoals Google. En zelfs als iemand dergelijke contacten heeft, zal de persoon bij Google nooit geassocieerd worden met een frauduleus bedrijf. Hun baan op het spel zetten om alleen sites te krijgen met betere online positionering.

Wij zijn Google Algorithm Experts

Google Algoritmes zijn complexe dingen om te begrijpen. En als het gaat om de algoritmen die worden gebruikt voor SEO doeleinden, zijn ze niet alleen complex maar zijn ze ook erg dynamisch van aard en blijven ze van tijd tot tijd veranderen. Het is goed om veel te weten over bepaalde delen ervan, maar het is absoluut onmogelijk om een ​​expert van het hele ding te zijn. Als iemand dit beweert, probeert hij je gewoon te misleiden.

We hebben een geheime formule voor SEO succes

Om echt succesvol te zijn in SEO, moet men de juiste inspanningen doen en met het juiste doel van begin tot eind. En er is geen geheim! Als iemand zegt dat ze de geheime formule hebben, gebruiken ze ofwel onethische middelen of proberen u gewoon uw aandacht te krijgen en niets meer dan dat.

Dus, vermijd zoekmachine optimalisatie diensten van een bedrijf die oplichterij verkoopt en laat geen oplichter u gek maken!!! seo oplichters zoekmachine fraudeurs