SEO content Schrijven!

Hoe schrijf je inhoud voor mensen en om deze vervolgens zo goed mogelijk te optimaliseren voor Googl

Wat is SEO?

We weten allemaal wat er gebeurt als u een zoekopdracht in een zoekmachine typt en op “enter” tikt: U krijgt een lijst met zoekresultaten die relevant zijn voor uw zoekterm.

Deze resultatenpagina’s verschijnen als resultaat van zoekmachine . In een notendop is SEO een methode om de inhoud van de zoekmachines te optimaliseren (verbeteren van de effectiviteit van) uw inhoud, zodat het hoger kan worden dan DE inhoud van andere sites die op dezelfde zoektermen richten.

Als u een doelgroep wilt bouwen, moet u slimmer worden met de inhoud (content) van uw website.

Een van de grootste uitdagingen die bloggers en content marketeers tegenkomen, is het schrijven van inhoud die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, maar ook goed geschikt is voor mensen, dus niet alleen voor de robots van google!.

Volgens beoaald websites is SEO het meest misverstaande onderwerp online. Maar, SEO inhoud is niet ingewikkeld, zodra je begrijpt dat mensen eerst komen, voor zoekalgoritmen. SEO bedrijven maken hun geld met deze eenvoudige concepten.

Het flirten in uw online bedrijf betekent dat u verder moet gaan dan gewoon ‘seo inhoud schrijven’. Uw inhoud moet twee doelen bereiken: eerst een beroep doen op de eindgebruiker (klanten,  prospects, lezers, enz.) En ten tweede een bijzonder probleem.

Maar hoe maak je inhoud die aan die doelen voldoet? Hoe creëer je inhoud die goed bij Google staat en ook mensen overtuigt? Zo gaat het over SEO copywriting. Maak je geen zorgen als je een dure SEO copywriter niet kan veroorloven. U kunt dit volgende eenvoudige regels doen.

seo content schrijven seo copywriter

 • Wat is SEO?
 • Inzicht in tekstschrijven
 • Wat is SEO tekstschrijven?
 • Elementen van SEO tekstschrijven
 • Het schrijven van nuttige inhoud voor mensen
 • Keyword Research voor Content Creation
 • Copywriting – Mensen laten handelen

Leer hoe ik SEO copywriting gebruikt om mijn verkeer te verbreden met 105.624 bezoekers per maand.

Wat is SEO?

We weten allemaal wat er gebeurt als u een zoekopdracht in een zoekmachine typt en op “enter” tikt: U krijgt een lijst met zoekresultaten die relevant zijn voor uw zoekterm.

Deze resultatenpagina’s verschijnen als resultaat van zoekmachine optimalisatie (SEO). In een notendop is SEO een methode om de inhoud van de zoekmachines te optimaliseren (verbeteren van de effectiviteit van) uw inhoud, zodat het hoger kan worden dan inhoud van andere sites die zichzelf op dezelfde zoektermen richten.

Stap voor stap, dat is SEO wanneer:

U zoekwoorden onderzoekt
Selecteer dan een bepaald zoekwoord en …
Gebruik dat zoekwoord om inhoud te schrijven …
Welke andere mensen lezen en (hopelijk) delen er op Twitter, Facebook, hun eigen blogs en andere social media platforms? Volgens Redevolution toont Google webpagina’s in hun zoekresultaten op basis van autoriteit en de relevantie van de pagina om de gebruikerservaring te verbeteren. Hoe meet google autoriteit en relevantie?

Google bepaalt de relevantie van uw pagina door de inhoud ervan te analyseren op basis van verschillende factoren, waaronder waar en hoe vaak u bepaalde woorden in die inhoud gebruikt. Google meet autoriteit door het aantal links die naar die pagina wijzen en hoe betrouwbaar deze links zijn.

Op internet zijn de links als stemmen, met een klein verschil. De winnaar van de verkiezingen wordt uitsluitend bepaald door het aantal stemmen, terwijl de rang van uw webpagina niet zo veel afhankelijk is van hoeveel inkomende links het heeft (kwantiteit), maar op de kwaliteit van die links. U en uw marketing team moeten dit goed begrijpen.

Als u meer informatie wenst over SEO, raadpleeg dan de Beginner’s Guide To SEO en de Advanced Guide to SEO.

Inzicht in seo teksten schrijven

Copywriting is de kunst en de wetenschap om content te creëren die de lezer / eindgebruiker vraagt ​​om een ​​product te kopen, een lijst aan te maken, een testrit te maken of andere acties aan te pakken waarvan u profiteren kunt.

SEO teksten schrijven is salesmanship!

Een SEO tekstschrijver is een ervaren professional die schrijft van een kopie van advertenties, promoties en klantenbetrokkenheid. In de marketing wereld worden ze vaak aangeduid als ‘creatives’. Een SEO tekstschrijver past dit aan online content aan.

Een SEO tekstschrijver is iemand die mensen begrijpt, weet wat zijn publiek leuk vindt en kiest de woorden die erop gericht zijn. De kop, woorden, zinnen en paragrafen die in de inhoud worden gebruikt, moeten overtuigen en ervoor zorgen dat lezers een specifieke actie ondernemen. Een SEO tekstschrijver  begrijpt ook hoe Google over bepaalde woorden en zinnen denkt, vooral lange zoekzinnen.

Als u een blogger, freelance schrijver of online zakelijke ondernemer bent, kunt u een gewilde copywriter worden als u uw creativiteit ontwikkelt en uw schrijfvaardigheden perfect maakt.

Als u een bloeiende online business wilt opbouwen en in deze veranderende wereld van SEO wilt overleven, is uw taak om bruikbare inhoud te creëren die interessant is, overtuigend en goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines – en u moet het consequent doen. Dat maakt deel uit van de gebruikerservaring, met het verkrijgen van nieuwe verse inhoud op aanvraag.

Wat is seo schrijven?

SEO tekstschrijven is de kunst en de wetenschap om content te creëren die de lezer / eindgebruiker vraagt ​​om een ​​product te kopen, een lijst aan te maken, een testrit te maken of andere acties aan te pakken waar u van kunt profiteren.

SEO copywriting is geëvolueerd, sinds Google begon met het uitrollen van hun updates.

Als u zeer nuttige inhoud wilt creëren die goed in Google staat en tegelijkertijd die klanten of klanten betalen voor uw online bedrijf, moet u nadenken over de componenten van Google’s rankingalgoritme.

SEO  tekstschrijven gaat over het creëren van nuttige, dwingende en waardevolle inhoud die specifiek op zoekwoorden is gericht, zodat andere mensen het graag op sociale media platforms promoten. Dit verhoogt de autoriteit en de relevantie van uw inhoud en verbetert de ranking in Google voor de geselecteerde zoekwoorden. Dus als je iets sterk aanbeveelt, ziet Google het als relevant en ontvang je meer SEO-inhoudsresultaten.

SEO tekstschrijven helpt u uw klanten te richten op  of en hun specifieke problemen op te lossen met goed vervaardigde inhoud.

Elementen van SEO tekstschrijver

Bepaalde elementen van waardevolle inhoud, zoals visuele aantrekkingskracht en tijdigheid, zijn de kenmerken van SEO tekstschrijven. Het implementeren van SEO-best practices consistentie door uw inhoud, zal vanzelfsprekend uw inhoud naar de top 10 van Google duwen en uw verkeer verhogen.

Er zijn echter elementen die u altijd in staat stellen om hoog op Google te ranken, evenals uw conversiepercentage. Voordat u de elementen van SEO copywriting implementeert, onthoud dat er dingen zijn die moeten komen voor optimalisatie op pagina’s.

Hier zijn de een aantal elementen van SEO die van belang zijn:

1) Site snelheid

Een studie door Akamai onthulde deze statistieken: 40% van de mensen zal een webpagina verlaten als het langer dan 3 seconden duurt om volledig te laden. 47% van de eindgebruikers verwacht dat een webpagina in twee seconden of minder wordt geladen.

Site snelheid is sinds 2010 een ranking factor en het is ook goed voor gebruikers. Als uw laadtijd meer dan 2 seconden is, wat de standaard laadtijd voor sites is, moet u stappen ondernemen om het te verbeteren. Dat komt omdat uw inhoud nuttig en interessant is, maar het kost veel tijd voordat uw pagina volledig wordt geladen, uw bezoekers zullen vertrekken omdat hun aandachtspanne kort is. Ze vertrekken wegens een slechte gebruikerservaring.

Hoe meet je de laadtijd van je site? Volg deze basisstappen – ik gebruik psychologie vandaag als voorbeeld:

Gebruik de website van Pingdom’s website snelheidstest.

Je ziet dat die ene website Vandaag de dag snel is. De laadtijd bedraagt ​​1,97 seconden en de standaard laadtijd op met 0,3 seconden.

Stap drie: Controleer de geschiedenis. U wilt de vorige laadtijden voor uw site bepalen.

Ga door en controleer uw site laadtijd met behulp van Pingdom.

Wist u dat de conversietijd van uw site met 7% kan worden verhaald door de snelheid van uw site te versnellen.

SEO Copywriting: Hoe om inhoud voor mensen te schrijven en te optimaliseren voor Google

Als u uw lezersgroep wilt bouwen, moet u slimmer worden met uw inhoud.

Een van de grootste uitdagingen die bloggers en content marketers tegenkomen, is het schrijven van inhoud die is geoptimaliseerd voor zoekmachines, maar zal ook een beroep doen op mensen.

Volgens Copyblogger is SEO het meest misverstaand onderwerp online. Maar, SEO inhoud is niet ingewikkeld, zodra je begrijpt dat mensen eerst komen, voor zoekalgoritmen. SEO bedrijven maken hun geld inzicht in deze eenvoudige concepten.

Het flirten in uw online bedrijf betekent dat u verder moet gaan dan gewoon ‘inhoud schrijven’. Uw inhoud moet twee doelen bereiken: eerst een beroep doen op de eindgebruiker (klanten, klanten, prospects, lezers, enz.) En ten tweede een bijzonder probleem.

Maar hoe maak je inhoud die aan die doelen voldoet? Hoe creëer je inhoud die goed bij Google staat en ook mensen overtuigt? Zo gaat het over SEO tekstschrijven.

 • Wat is SEO?
 • Inzicht in copywriting
 • Wat is SEO Copywriting?
 • Elementen van SEO Copywriting
 • Het schrijven van nuttige inhoud voor mensen
 • Keyword Research voor Content Creation
 • Copywriting – Mensen laten handelen

Laten we beginnen…

Leer hoe ik SEO SCHRIJVEN  gebruikt om mijn verkeer te verbreden met 169.509 bezoekers per maand.

 

Stap voor stap,

U onderzoekt sleutelwoorden …
Selecteer dan een bepaald zoekwoord en …
Gebruik dat zoekwoord om inhoud te schrijven …
Welke andere mensen lezen en delen dan op Twitter, Facebook, hun eigen blogs en andere social media platforms. Volgens Redevolution toont Google webpagina’s in hun zoekresultaten op basis van de autoriteit en relevantie van de pagina om de gebruikerservaring te verbeteren. Hoe meet je vervolgens autoriteit en relevantie?

Google bepaalt de relevantie van uw pagina door de inhoud ervan te analyseren op basis van verschillende factoren, waaronder waar en hoe vaak u bepaalde woorden in die inhoud gebruikt. Google meet autoriteit door het aantal links die naar die pagina verwijzen en hoe betrouwbaar deze links zijn. Op internet zijn de links als stemmen, met een klein verschil. De winnaar van de verkiezingen wordt uitsluitend bepaald door het aantal stemmen, terwijl de rang van uw webpagina niet zo veel afhankelijk is van hoeveel inkomende links het heeft (kwantiteit), maar op de kwaliteit van die links. U en uw marketing team moeten dit begrijpen.

Kwaliteit is de rangorde om # 1 in Google te worden, vooral sinds de updates van Google Panda en Penguin.

Als u meer informatie wenst over SEO, raadpleeg dan de Beginner’s Guide To SEO en de Advanced Guide to SEO.

Leidt de snelheid van de site tot verbeterde conversiepercentages? Ja dat doet het.

Volgens Kathryn Aragon kan de conversietijd van uw site met 7% worden verhaald door de snelheid van uw site te versnellen.

En deze casestudy laat zien hoe Smashing Magazine een indrukwekkende boost in hun conversiepercentage heeft ervaren als ze hun database van alle rommel en die oude plugins hadden gemaakt, hebben gehaald en vervolgens alle databases samengevoegd in één.

de Kop

Uw inhoud kan waardevol zijn, maar als uw koptekst middelmatig is, is uw klikfrequentie laag. Verspil geen waardevolle SEO teksten!!!

Gemiddeld leest vijf keer zoveel mensen de kop als kopie van het lichaam. Als je je kop hebt geschreven, heb je tachtig cent uit je euro uitgegeven.

-David Ogilvy
Impression Marketing merkte op dat veel bloggers en SEO’s 55% van hun tijd besteden aan content marketing: inhoud creëren, sociale signalen monitoren en consumentenreacties, trackinganalyse, enz. Maar, hoeveel tijd besteedt u aan het maken van de perfecte kop?

Bij SEO copywriting moet je koptekst de aandacht van mensen aantrekken en hen dan vragen om verder te klikken en verder te lezen.

 

Als je in de top 10 van Google staat, is het niet echt belangrijk of je rubriek # 1 of # 4 staat, omdat je nog steeds op zoek bent naar organische bezoekers. Als een vuistregel creëert een succesvolle SEO copywriter de kop voordat u verder gaat naar de terksten!!

Opmerking: Headlines die een specifiek bericht of idee overbrengen, werken het best bij zoek gebruikers. Volgens Conversion XL zijn kopjes met cijfers altijd winnaars, dus als het zinvol is, voeg een cijfer in de kop.

De update van Google Panda 4.1 is ontworpen om “dunne” of ondiepe inhoud te bestraffen door slecht inhoud te houden van de ranking in Google. Een typisch blogbericht of artikel moet minstens 1000 woorden bevatten. Maar het gaat niet alleen om lengte, omdat een aantal gedetailleerde artikelen nog steeds moeite hebben om gerangschikt te worden en hun positie op de resultatenpagina’s van Google te behouden. seo content schrijven!

Voordat u uw SEO-inhoud schrijft, is het essentieel om uw lezer te begrijpen. Focus op  niches en of op een bepaald probleem waar de lezer mee worstelt. Durf dat probleem op te lossen met jouw inhoud – dat is een ander doel om SEO en SEO schrijven te combineren. seo content schrijven

Elk stuk van de inhoud die u schrijft behoeft een dwingende introductie. De introductie is het gedeelte dat direct na de kop komt (en subkoppen als u er een in uw inhoud opneemt). Uw introductie moet tenminste één van uw gerichte zoekwoordzinnen bevatten, met name een langstart sleutelwoord.

seo content schrijven

seo content schrijven

seo content schrijven

Het is echter cruciaal om te begrijpen dat het moderne seo content schrijven verder gaat dan het targeten en plaatsen van zoekwoorden. De beste aanpak is nu om inhoud te schrijven die zoekwoord bevatten. seo content schrijven

Voordat u uw inhoud schrijft, voordat u het publiceert, gebruik meta-beschrijvingen om de zoekmachines te begeleiden. Metabeschrijvingen helpen zoekmachines en zoekers om te begrijpen wat het onderwerp is en waarom uw doelgerichte zoekwoorden en zinnen nog steeds in de inhoud verschijnen. Dit is waar SEO bedrijven hun geld verdienen, alleen omdat ze dit begrijpen. seo content schrijven

Notitie: De meta-beschrijving het HTML-kenmerk is een ‘beknopte uitleg’ geef dit door aan de zoekmachines. seo content schrijven!!