En wat doe je dan precies?

seo begrijpbaar, wat is seo

gratis zoekmachine optimalisatie rapport

No nonsense plan van aanpak!

Ik zoek uit wat de beste strategie is om beter op het internet gevonden te worden voor jou specifieke doelgroep. Dit begint bij het identificeren van de belangrijkste zoek termen die jou publiek gebruiken bij het vinden van je product of dienst.

]]>

Daarnaast analyseer ik de website en draag duurzame verbeter punten aan, deze kunnen dan verwerkt worden door je webdesigner. Indien gewenst kan ik daar ook bij helpen.

Awareness (op de hoogte zijn van) hoe jijzelf in de toekomst kunt zorgen voor meer bezoek op je website. Waar je op moet letten en wat de beste stappen zijn om niet alleen na mijn bezoek, maar vooral in de toekomst actief bezig te zijn met je website. Kortom, ik richt in, het onderhoud moet jezelf doen.

Ik richt mij op kleinbedrijf daar mijn ervaring met de grotere bedrijven minder positief is. Er zit vaak een reclame bureau tussen die alles beter weet en alleen voor het oog werkt (reclame jongens wakker worden). Ook werk ik niet met eigenwijze webmasters, dat kost veel tijd en energie. Ik werk met ondernemers die geld willen verdienen en die mijn kennis graag inhuren.

Ook doe ik niet aan veel uitstapjes, een kennismakingsgesprek vind ik leuk en indien productief wil ik best op gesprek komen. Ik werk graag vanaf mijn bureau in mijn eigen omgeving waar ik het meest productief ben. Door niet veel tijd kwijt te zijn aan reizen en koffie drinken kan ik mijn uurtarief laag houden waardoor het voor de meeste ondernemers laagdrempelig word om gebruik te maken van mijn kennis en diensten.

]]>

Ik geef advies op het gebied van internet marketing, maar dit is uiteraard alleen advies. Wat je daarmee doet is geheel aan jezelf. Ook ben ik geen goeroe, in deze snel veranderende markt geloof ik daar ook niet zo in, wat vandaag werkt bestaat morgen niet meer.

> Neem contact op

 

 

Ook voor een klein budget!

Ik werk met een vast uurtarief en ben vaak niet meer dan 10 uur bezig met het optimaliseren van een website. […]

Lees meer

 

> Neem contact op