Was het maar zo makkelijk, 24 tabletten internet advies en het werkt. Niets is minder waar, seo-advies is een breed begrip en betekend niet alleen aanpassingen op je website.

De seo adviseur helpt je bij het gehele traject om goed gevonden te worden en de resultaten te behouden.

Seo advies is altijd op maat!

Maar ik zie u al denken! Daar hebben we weer zo een “op maat gemaakt factuurtje adviseur”!

De meeste SEO advies bedrijven willen je graag laten denken dat dat ze essentieel zijn, onmisbaar voor het succes van je website!. Het liefst zeggen ze dat ze met hun eigen gemaakte software complexe zaken voor je uit handen nemen. Ze vertellen je dat het leren van de kennis bijna onmogelijk is, en dat je compleet afhankelijk bent van hun seo advies.

Ze willen je vooral laten denken dat zonder de seo adviseur de weg naar de top van de zoekmachine onbereikbaar is. Dat jou succes afhankelijk is van hun kennis en gereedschappen, maar vooral dat hun advies ervoor gaat zorgen dat je HELEMAAL BOVENAAN KOMT IN GOOGLE.

Zelf verantwoordelijk voor het succes van de zoekmachine optimalisatie

Niks daarvan is waar! Je bent zelf verantwoordelijk voor het succes van zoekmachine optimalisatie. Met simpele eenvoudige software en vaak met kleine aanpassingen kan veel bereikt worden. Doordat jijzelf materie deskundig over je eigen product of dienst bent, kun je het beste over je eigen product/dienst schrijven. Door gebruik te maken van SEO Tekstschrijvers en de website volgens de afgesproken regels te maken, maar ook te onderhouden heb je al ruim 80% ingedekt!

De SEO adviseur helpt je bij het bepalen van de strategie, maar doet dat altijd samen met de belanghebbende. Zoekmachine optimalisatie blijft niet bij een eenmalig rapport maar is een proces dat constant is. Seo advies is altijd op maat, maar betekend niet dat hiervoor de hoofdprijs betaald hoeft te worden. Voor meer informatie over uurtarief bepaling, of kosten van een seo project kijk verder op mijn website.

De Zoekmachine adviseur

De zoekmachine adviseur weet veel van google, msn, yahoo, etc. De zoekmachine optimalisatie adviseur moet van veel op de hoogte zijn om constant het juiste advies te geven. Het bijhouden van de laatste mogelijkheden, maar ook het goed analyseren van de statistieken behoren tot de kerntaken van de seo adviseur. Het gebeurd ook dat zoekmachines nieuwe algoritmes gebruiken en daardoor bepaalde technieken niet meer gebruikt mogen worden, het monitoren hiervan is dus erg belangrijk.

Dankzij zoekmachine seo consultants goed op weg naar online verkopen!” Goed advies is goud waard!

– Ondernemers in Nederland maken steeds vaker gebruik van SEO Adviseurs. Het belang van goed gevonden worden is tegenwoordig een post in de marketing begroting geworden.

SEO in Nederland

Je bent opzoek naar een SEO adviseur in Nederland maar kunt niet de juiste partij vinden, je kunt gebruik maken van mijn diensten. Ik adviseer zoekmachine optimalisatie aan midden- en kleinbedrijf. Ik kies bewust voor kleinere ondernemingen omdat hier mijn eigen interesses ook liggen.

Het is dan ook mijn persoonlijke doel om op de betreffende zoekwoorden ook daadwerkelijk goede resultaten te krijgen. In Nederland begint zoekmachine optimalisatie nu echt in opkomst te komen, het belang van goed gevonden worden in Nederland is eindelijk een bewuste keus die de ondernemer maakt.

 

Hoe werkt een seo zoekmachine adviseur en is er een “seo advies zoekmachine” voorbeeld?

Ik weet niet hoe andere zoekmachine adviseurs (seo experts) te werk gaan, ik  heb namelijk nog nooit zelf een seo advies ingekocht. Ik kan dus alleen uitleggen hoe ik zelf te werk ga.

Naar aanleiding van een eerste gesprek per telefoon of e-mail (kennismakingsgesprek) verzend ik (indien nodig) een aantal vragen. Aan de hand van deze informatie kan ik een inschatting maken van de uren die ik nodig heb om mijn seo werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Dit zijn overigens wel stelkosten, meestal voor een eerste advies niet meer dan 8 tot 12 uur.

Over het algemeen zijn de werkzaamheden:

  • Inhoud / structuur van uw website controleren
  • Onderzoek naar de beste zoekwoorden voor uw website
  • Technische advies m.b.t. hosting, bouw van de website (html etc), omleidingen, error-pages, scripts etc.
  • Het aanzetten tot content design (ontwikkeling van teksten)
  • Eventueel geef ik training voor gebruik van bepaalde tools die handig zijn (updaten van website, bepalen van zoekwoorden, etc.).

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

Goedkope SEO Marketing!

Ik ben een goedkope SEO expert omdat ik daadwerkelijk alleen mijn uren die ik werk in rekening breng, in tegenstelling tot wat ik vaker zie, een hoop nutteloze gesprekken eromheen die niet nodig zijn en het geheel Lees verder…