Regelmatig nieuwe content van groot belang

tags: regelmatig nieuwe content, bovenaan door nieuwe content, up to date

gratis zoekmachine optimalisatie rapport

 

 

Het is van groot belang dat je regelmatig nieuwe content op je site plaatst. Bovenaan door nieuwe content is geen garantie voor een top 1 positie maar de kans is veel groter dat de zoekmachine je website hoger waardeert dan wanneer je site niet of nauwelijks een update krijgt. Up to date websites ziet de zoekmachine als een goed onderhouden website. De informatie die op de site aanwezig is zal voor de zoekmachine als up to date worden gezien, en dus interessant voor de bezoeker.

]]>

Vaak is de eigenaar van een website veel te druk met het leiden van zijn bedrijf, en is het up to date houden en het verversen of toevoegen van content een ondergeschikt belang. Dit is jammer, want juist hier valt heel veel winst te behalen. Het is vergelijkbaar met het iedere dag lezen van dezelfde krant of magazine, dag in dag uit. Niet alleen een bezoeker komt vaker terug op de website als er nieuwe informatie is, ook de zoekrobot bezoekt de site vaker, en zal de SERP’s (search engine result pages) hoger ranken.

In mijn opinie is de combinatie linkjes naar jou site en regelmatig nieuwe content de belangrijkste factor voor online succes. Investeer dus in nieuwe informatie, maak een plan om bijvoorbeeld wekelijks een nieuw artikel online te plaatsen die interessant is voor je bezoeker. Al zal je niet direct verkopen uit deze nieuwe informatie, na verloop van tijd zal de zoekmachine robot merken dat je veel aandacht aan de site besteed en zal je uiteindelijk hoger ranken. Betere bereikbaarheid doet verkopen!

Ook al zijn de meta tags niet meer zo heel belangrijk, het geeft mij vaak een id waarop bedrijven gevonden willen worden. Als ik dan de zoekwoorden bekijk en deze in google intoets dan zijn ze op de gekozen woorden niet te vinden. De content is niet aangepast aan de zoektermen. Helaas zal de zoekmachine deze pagina’s niet goed (genoeg) indexeren, en mist de website zijn doel.

 

Content is het andwoord”

 

]]>

> Neem contact op