Mijn naam is Dennis. Ik ben web creatief en doe graag alles zelf. Ik bouw geen enorme sites, maar gewoon wat ik kan, Mijn favoriete wapens,..

– apple hardware

– adobe stuff

– en de software van de small boys… die je koopt voor 10 euro..

Ik ben groot fan van Magento, en een cms dat WP in de volksmond wordt genoemd, oftewel . Bootstrap is king.

Mooie site, geen bezoekers dat is niet leuk. Investeer in beiden. En juist dat kan ik heel goed voor jou combineren. Plan – Design – Content- , en aan de slag. Niks moeilijk, gewoon doen,

Hou het echt KISS, dat is de kracht van een goed recept. Moeilijk is dingen juist weg te laten, zoals het vervolg van deze pagina….

 

– Weg 😉

Ik ben werkzaam als zelfstandig internet adviseur en heb mij in de loop der jaren gespecialiseerd op zoekmachine marketing. Ik vind het zeer interessant om via de juiste zoekwoorden het aangesproken publiek te bereiken. Mijn expertise in de pharmaceutische brance heeft mij veel kennis gegeven van online niche marketing. Ik ben tot de conclusie gekomen dat nog de markt, nog het produkt centraal staat bij deze vorm van marketing, de klant en haar denkwijzen staan centraal. Daarnaast is het uiteraard handig dat je een product of dienst hebt.

Inmiddels na veel jaar met deze materie bezig te zijn zie ik dat nu het punt is aangebroken dat online marketing als budget post serieus genomen wordt. Ook dringt het nu eindelijk (een beetje) door dat met een goeie en mooie website alleen je er nog niet bent. U MOET GEVONDEN WORDEN, en daarmee zal de internet markt alleen nog maar verder proffesionaliseren zodat het goed gevonden worden van een product of dienst alleen nog maar zal verbeteren.

NL: niche, gat in de markt EN: niche”

Een niche markt, gat in de markt! Dat is precies wat ik bedoel met het goed gevonden worden op internet. Stel u verkoopt houten meubelen, uw top product is een kinderstoel gemaakt van mileau vriendelijke materialen, dan zou u kunnen inzetten op “kinderstoel mileau vriendelijk materiaal”. U wilt natuurlijk iedereen bereiken die zoekt op “kinderstoel”, echter om op deze positie te belanden zijn wij veel langer bezig dan wanneer wij ons richten op de mileau vriendelijke stoel, en dit is ook precies wat u verkoopt.

Een niche markt kan zijn dat u goedkope hondenbrokken verkoopt. Ik kan u daarbij van dienst zijn omdat ik mijn tanden zet in uw materie. En het is niet eens zo gek, goedkoop hondenvoer blijft een besparing. (zoek op goedkope hondenbrokken of goedkoop hondenvoer).