Mijn website op nr 1 in google kan dat?

tags: website op 1, top positie google

gratis zoekmachine optimalisatie rapport

Deze pagina’s zijn onderdeel van een aantal tests die ik doe om te zien hoe keywoorden zich in google gedragen. De teksten zijn fictie echter ik kan wel seo expertise aan u leveren.

Mijn website op 1 in google, hoe doe ik dat

Hoe krijg je je website op nr. 1 in google, nou niet! Ga daar maar vanuit, en waar wil je hem eigenlijk op nr 1 in google op krijgen? Mijn website op nr 1 is een test die ik doe om te zien hoe hoog ik kan ranken, maar de illusie dat ik op de zoekwoorden “mijn website op nr 1” hoog in google krijg die heb ik niet.

Enige wat ik kan doen is proberen door de juiste pagina te maken, deze online te plaatsen, een bezoek van de zoek robot te krijgen, en dat deze pagina een indexering krijgt. Het enige wat ik dus kan doen is een juiste opbouw van de informatie. De plaatjes die ik gebruik de juiste tags mee te geven, en zorgen dat ik een aantal linkjes krijg naar deze pagina. Op deze manier probeer je een top positie in google te krijgen. Echter een top positie in google of zoekmachines daar heb je tijd voor nodig, dat duurt vaak maanden, en het kost veel tijd. Aanpassingen van je site, nieuwe teksten, linkjes, plaatjes met de juiste tags, etc. geven uiteindelijk een top positie, een nr. 1 garantie kan niemand geven.

]]>

Iedereen wil nr. 1 in google zijn, maar weten ze wel op welke zoekwoorden?”

Het belangrijkste om op nr. 1 in google te komen is dat je de juiste zoekwoorden weet. Het belangrijkste is dus dat je eerst gaat bepalen welke woorden voor jou website van belang zijn om je product of dienst te vinden. Welke woorden tikken mensen in om uiteindelijk bij jou terecht te komen, daar moet je heel goed over nadenken, en vaak zijn er heel veel mogelijke zoekwoorden waardoor je door de bomen het bos helemaal niet meer ziet. Om je zoekwoorden richting plek 1 te krijgen gebruik ik zelf de KEI index, bekijk concurrentie van de zoektermen, en bepaal of ik dan een goeie kans maak. Als ik dan een lijst van zoek termen heb kan ik gaan bepalen welke snel een hoge positie kunnen krijgen, en welke combinaties veel lastiger kunnen zijn. Ik richt mij eerst op de makkelijkere postities, 30 x eeen makkelijk zoekwoord is ook 1 super zoekwoord (aan niche)

 

Top positie in Google

Om een hoge ranking te krijgen kan je uit deze website bekijken wat de beste technieken zijn. Een top positie in google betekend dat je een hoge ranking krijgt bij in iedergeval de eerste 10 zoek resultaten. Om dit te bereiken heb je vaak nieuwe content voor je website nodig waarin je vaak de zoekwoorden zoals top positie google gebruikt. Je website zal niet een nr. 1 positie krijgen, maar de kans dat hij hoog in de resultaten komt neemt “schrikbarend” toe.

website op 1

Top 1 ranking in google, geloof ze niet.

Iedereen die zegt dat ze je nr. 1 op google kunnen krijgen die moet je bij voorbaat wantrouwen. Niemand kan die garantie geven, alleen als ze geen verstand van zaken hebben of als ze proberen geld uit je zak te toveren.

freelance webdesigner amsterdamseo webdesigner amsterdam

Website op 1

– Top positie google

> Neem contact op

]]>