Kleine verhuizingen Amsterdam

gevonden door te zoeken op: kleine verhuizingen amsterdam, goedkoop verhuizen amsterdam, snel verhuizen amsterdam

]]>

U wilt een kleine verhuizing in Amsterdam, een bank, grote tafel, een aantal dozen, wasmachine etc. Wij doen in Amsterdam kleine verhuizingen. U kunt ons per uur boeken, 1 persoon al voor EUR 35,00/uur. 2 Personen vanaf 60,00.

>> Ga naar onze frontpage verhuizingen in amsterdam

Bij ons boekt u een bus met laadruimte van ruim 19M3. De bus komt bij u voorrijden. Eventueel kunnen wij ook een extra man meenemen voor het tillen van de goederen. Vraag hiervoor per telefoon de prijzen aan.

Kleine verhuizingen in Amsterdam bespaart u de moeite en geld voor het huren van dure vervoermiddelen. Deze kunt u voor een dag huren terwijl het vaak 1 rit is binnen de stadskern. Goedkoop verhuizen van kleine hoeveelheden is gemakkelijk en snel. Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

  • kleine verhuizingen amsterdam
  • goedkoop verhuizen amsterdam
  • snel verhuizen amsterdam

Goedkoop snel kleine verhuizing in en rond Amsterdam

Wij werken snel en bijna altijd een gaatje vrij. Dit komt omdat wij ook in de avonduren verhuizen. Wij zijn goedkoop omdat wij geen duur kantoor hebben en wij werken alleen in de omgeving van Amsterdam. Hierdoor slijt ons wagenpark niet snel. De goedkoopste verhuizer van Amsterdam helpt u graag verder, bel ons!

Wij verhuizen in Amsterdam gemiddeld 400 keer per jaar. Omdat wij Amsterdammers zijn bent u geen tijd kwijt aan omrijden, wij kennen Amsterdam en rijden snel door Amsterdam. Uiteraard kunt u ook verhuizen buiten Amsterdam, ook dan helpen wij u graag.

Voor kleine verhuizingen in Amsterdam klik hier

]]>

Snel goedkoop kleine verhuizingen Amsterdam

U heeft een bank die net niet in uw auto kan, of u heeft geen auto, en de goederen zijn net iets teveel om mee te nemen. Of, u verhuist en 1 vracht is voldoende om in 1 keer over te brengen. U zorgt dat de goederen klaar staan als wij komen, dan gaan wij laden, en vaak binnen 2 uur bent u met goederen op plek van de bestemming. Snel, goedkoop, kleine verhuizingen in Amsterdam helpt u op weg. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf of bel ons.

 

Vervoer Amsterdam

Het vervoer binnen Amsterdam doen wij snel. Hierdoor kunnen wij onze prijzen goedkoop houden. Kleine verhuizingen dat is ons specialisme. Wij komen met de juiste gereedschappen, goede bus, steekwagens, laadklep, etc. Eenmaal gebruik van ons gemaakt, dat verteld u aan uw vrienden. Geen duur spul meer huren maar gewoon de jongens van manwithvan inhuren. Wij werken al vanaf 1 uur, afhankelijk of u hulp bij verhuizen wilt kost dat tussen de 45 en 70 euro voor het eerste uur, daarna 45 en 60 euro. Bel ons of vul onderstaand formulier in:

Aanvraag formulier

Loading…

Of ga naar onze nieuwe verhuis pagina

 

 

 

gevonden door te zoeken op: kleine verhuizingen amsterdam, goedkoop verhuizen amsterdam, snel verhuizen amsterdam