hoog in google zonder adwords

hoog in google zonder adwords, hoe doe ik dat? 

12 manieren om verkeer van Google te vergroten zonder links te bouwen en hoog in google zonder adwords

hoog in google zonder adwords

hoog in google zonder adwords

Geavanceerde SEO
De opvattingen van de auteur zijn geheel eigen (met uitzondering van het onwaarschijnlijke geval van hypnose) en kunnen niet altijd de weergaven van gevonden-worden.com reflecteren.
Links-bouwen is moeilijk, maar het is niet de enige manier om verkeerswinsten in de zoekresultaten van Google te maken.

Toen ik voor het eerst met SEO begon, was het bouwen van links niet mijn sterkste kant. Het schrijven van e-mails schrikt me op een of andere manier af, en ik had weinig ervaring met het creëren van killer content. In plaats daarvan richtte ik mij op de makkelijke winst.

Terwijl de off-page factoren zoals links meestal zwaarder wegen dan de inspanningen op de zoekresultaten van Google, hebben SEO’s vandaag een aantal hefbomen om aan te trekken om zoveel mogelijk zoekverkeer te krijgen zonder ooit een link uitgewisseld te hebben!

1. In-depth artikelen

Volgens de MozCast-functiegrafiek bevatten 6% van de zoekresultaten van Google diepgaande artikelen. Hoewel dit niet lijkt op een groot aantal, kunnen de artikelen die in aanmerking komen een aanzienlijke toename van het verkeer zien. We hebben gehoord dat het verkeer stijgt tot 10% na opname. hoog in google zonder adwords!

Door een paar signalen aan uw HTML toe te voegen, kan uw hoge kwaliteit inhoud verschijnen. De door Google voorgestelde opmaak bevat:

Schema.org Artikel markup – nieuwberichten werken ook)
Google + auteurschap
Best practices voor pagineren en canonicalisatie
Logo markup
Eerste klik gratis – voor paywall inhoud
Hoewel Google de nieuwswebsites van de autoriteiten lijkt te ondersteunen voor diepgaand artikelintroductie, kunnen de meeste sites die kunnen worden gekwalificeerd, niet de juiste semantische markup implementeren.

hoog in google zonder adwords

2. Verbetering van de tevredenheid van de gebruiker

Kunt u uw Google-rankingen verbeteren door de aanwezigheid van uw bezoekers te verbeteren?

Op veel manieren is het antwoord ja, en de ervaring van meerdere SEO’s wijst erop dat het effect groter kan zijn dan we realiseren.

We weten dat Google’s Panda-algoritme de websites van ‘lage kwaliteit’ weg vaagt! We weten ook dat Google waarschijnlijk de tevredenheid meet als gebruikers op zoekresultaten klikken.

“… Google kon zien hoe tevreden gebruikers waren. Het beste teken van hun geluk was de” lange klik “- dit gebeurde wanneer iemand naar een zoekresultaat ging, ideaal vanaf de top en niet terug  kwam.”

-Stephen Levy uit zijn uitstekende boek In the Plex
Het idee wordt pogosticking genoemd, of terug naar SERP,’s  en als u het kunt verminderen door tevreden bezoekers op uw site te houden (of in ieder geval niet terug te keren naar Google om ergens anders naar te zoeken), vinden veel SEO’s dat Google u zal belonen met hogere posities in zoekresultaten.

Tim Grice of Branded3 rapporteert een uitspraak dat ze bij hun SEO bureau hebben:

“Als je genoeg links hebt om in de top 5 te zijn, heb je genoeg links om positie 1 te zijn”
Hoewel we geen direct bewijs hebben van pogosticking in de zoekresultaten van Google, hebben we genoeg patenten, interviews en analyses gezien om te geloven dat het misschien een van de meest onderbenutte technieken in SEO vandaag is.

3. Rijke fragmenten van gestructureerde gegevens

Google expandeert voortdurend de soorten rijke fragmenten die het in zoekresultaten toont, met inbegrip van evenementen, liedjes, video’s en broodkruimels.

De eerste keer dat ik over gestructureerde gegevens hoorde, was van een presentatie van Matthew Brown in MozCon in 2011. Matthew werkt nu bij Moz en ik ben blij om van zijn expertise gebruik te kunnen maken. Zijn onderstaande Schema 101 presentatie is de moeite waard om te bestuderen.

Schema en Open Grafiek 101 – SMX München van Matthew Brown
Als u net begonnen bent, kijk u eens naar deze geweldige handige gids voor het genereren van rijke fragmenten van de mensen bij SEOgadget.

Twee van onze favoriete typen opmaak voor het verhogen van klikken zijn video’s en auteurschap, dus we gaan die hieronder bespreken.

hoog in google zonder adwords

4. Video optimalisatie

Pixel voor pixel, video-fragmenten vastleggen meer zoekvastgoed dan elk ander type rijk fragment, zelfs meer dan auteurschapfoto’s. Studies laten zien dat onze ogen rechtstreeks naar hen gaan.

 

Eye-Tracking Google SERPs – 5 Tales of Pizza

In tegenstelling tot auteurfoto’s, zijn videofragmenten vaak makkelijker te zien en vereist geen verbinding met een Google+ account.

Video-fragmenten vereisen over het algemeen een video-XML-sitemap en het toevoegen van schema.org -video-opmaak.

Om zaken te vereenvoudigen, zullen veel diensten van derden de technische details voor u verzorgen. HIer gebruiken we Wistia, die een sitemap maakt en automatisch schema.org-markup toevoegt.

Pro tip: Zowel schema.org als XML sitemaps maken het mogelijk om de video thumbnail te definiëren die in de zoekresultaten worden weergegeven. Aangezien de thumbnail de klik sterk beïnvloedt, kies je verstandig om hier goed over na te denken!!

Aanbevolen lezing: Videoresultaten in Google krijgen

hoog in google zonder adwords

5. Google auteurschap

Het scoren van de begeerde auteursfoto in Google’s zoekresultaten garandeert geen meer klikken, maar het verkrijgen van de juiste foto kan uw doorkliktempo in veel resultaten helpen.

Wat maakt een goede auteur foto? Hoewel er geen regels zijn, heb ik persoonlijk getest en getest honderden foto’s en vond bepaalde factoren helpen: hoog in google zonder adwords

Gebruik een echt gezicht, geen bedrijfs logo, cartoon of icoon
Hoog contrast kleuren. Omdat de foto klein is, wil je dat het opvalt met een goede scheiding tussen de achtergrond en de voorgrond.
Doelgericht publiek Bijvoorbeeld, jonge Disney-fans, waarschijnlijk minder kans om op een oude man in een pak te klikken die lijkt op een financieel adviseur.
Google heeft onlangs meer selectief gezocht over de auteurfoto’s die zij kiest, maar als u het auteurschap correct toepast, kunt u zich in de 20% (volgens MozCast) vinden van alle zoekresultaten die auteurfoto’s bevatten.

6. Verbetering van de snelheid van de site

Verbetering van de site snelheid verbetert niet alleen de tevredenheid van bezoekers (zie punt # 1), maar het kan ook direct invloed hebben op uw zoeklocaties. In feite is de snelheid van de site een van de weinige factoren die Google heeft bevestigd.

Een van de interessante dingen die we dit jaar met behulp van de mensen bij Zoompf hebben geleerd, is dat de werkelijke snelheid van de pagina’s veel minder belangrijk kan zijn dan Time to First Byte (TTFB). TTFB is de hoeveelheid tijd die een server nodig heeft om eerst een verzoek te beantwoorden.

 

Net zo belangrijk als de pagina snelheid is voor desktop zoeken, vindt Google het nog belangrijker voor mobiele apparaten. Denk aan de laatste keer dat u wachtte op een pagina die op uw mobiele telefoon moet worden geladen met een zwak signaal.

“Het optimaliseren van de laadtijd van een pagina op smartphones is bijzonder belangrijk gezien de kenmerken van mobiele datanetwerken waarop smartphones verbonden zijn.”

– Google Developers
Voorgestelde gereedschap: PageSpeed ​​Insights

 

7. Smartphone SEO

Afgezien van snelheid, als uw website niet goed is geconfigureerd voor smartphones, leidt het waarschijnlijk tot lagere zoekresultaten van Google voor mobiele zoekopdrachten. Google bevestigt dat fouten van smartphones kunnen resulteren in lagere mobiele rankings.

Wat is een smartphone fout? het kan het volgende omvatten:

  • Doorsturen van bezoekers naar de verkeerde mobiele URL
  • Een video integreren die niet op een bepaalde telefoon speelt (bijvoorbeeld Flash-video op een iPhone)
  • Pop-ups die niet gemakkelijk op mobiel zijn gesloten
  • Knoppen of lettertypen die te klein zijn op een mobiel apparaat
  • Google beveelt aan om uw site responsief te maken, maar veel van de beste merken ter wereld, waaronder Apple.com, hebben geen reactieve sites. Ongeacht, een goede mobiele ervaring is dit absoluut noodzakelijk.

8. Uitbreiding van uw internationale publiek

Heeft uw website verkeerspotentieel buiten uw bestaand land en / of taal?

Onze internationale experts zoals Aleyda Solis weten dit goed, maar mensen in de Benelux zijn traag op specifieke talen en landen met SEO.

Vaak zijn de mogelijkheden om in internationale zoekresultaten te verschijnen groter dan binnen uw grenzen te blijven en de concurrentie lijkt  soms minder. Om te kijken of het de moeite waard is om een ​​investering te doen.

9. Sociale annotaties met Google+

Wanneer u inhoud op Facebook en Twitter deelt, ziet uw netwerk het in principe alleen als ze naar Facebook en Twitter kijken.

Aan de andere kant, wanneer u inhoud op Google+ deelt, kan uw netwerk het zien wanneer ze op Google zoeken.

Google’s eigen onderzoek laat zien dat gebruikers op sociale annotaties oplossen, zelfs wanneer ze worden gepresenteerd met video’s en andere soorten rijke fragmenten.

De eenvoudigste manier om hiervan te profiteren, is om je Google+ netwerk uit te breiden en regelmatig en vaak goede inhoud te delen. Rand Fishkin geeft een elegante uitleg over hoe je Google+ elke keer in de top van Google-resultaten moet gebruiken.

Bovendien staat inhoud die via Google+ wordt gedeeld, vaak in regelmatige zoekresultaten, die voor iedereen op het web zichtbaar zijn, ongeacht hun sociale verbindingen.

10. Snippet optimalisatie

Dit gaat terug naar de basismeta tag en de optimalisering van de titelmarkering, maar het is een goede praktijk om in gedachten te houden.

In de afgelopen twee jaar heeft Google de maximale lengte van de titeltags gewijzigd, zodat het niet meer afhankelijk is van het aantal karakters, maar op het aantal gebruikte pixels, meestal ongeveer 500 pixels in lengte. Dit blijft veranderen aangezien Google nieuwe lay-outs test. hoog in google zonder adwords

 

Omdat 500 pixels moeilijk te bepalen zijn bij het schrijven van de meeste titels, is het beste advies nog steeds om uw titels tussen 60 en 80 karakters te houden, of gebruik een online snippetoptimalisatie tool om uw ideale titellengte te vinden.

Google heeft ook zijn advies over meta-omschrijvingen bijgewerkt en verder verduidelijkt dat dubbele metabeschrijvingen geen goed idee zijn. Matt Cutts vertelt ons dat als u uw beschrijvingen niet uniek kan maken voor elke pagina, is het beter om helemaal niets te hebben.

“U kunt ook een unieke metatagbeschrijving hebben, of u kunt ervoor kiezen om geen metatagbeschrijving te hebben.”

Google’s Matt Cutts
Aangezien dubbele metabeschrijvingen een van de weinige HTML-aanbevelingenvlaggen zijn in Webmaster Tools, wijst Google erop dat herhalende metabeschrijvingen als een negatieve rankingfactor worden behandeld? Hmmm ….

11. Bijwerken van nieuwe inhoud/content

Websites die stoppen met het verkrijgen van nieuwe links, verliezen vaak de SERP’s in de zoekresultaten van Google. Tegelijkertijd kunnen sites die nooit nieuwe inhoud toevoegt of hun pagina’s verouderd worden, ook in het voordeel komen.

Vergroten van uw inhoud garandeert geen rankings boost, maar voor bepaalde soorten zoekopdrachten helpt het zeker. Google scoort versheid op verschillende manieren en kan omvatten:

  • Aanvangsdatum
  • Het bedrag (%) dat uw inhoud verandert
  • Hoe vaak werk je je inhoud op
  • Hoeveel nieuwe pagina’s die u op tijd maakt
  • Wijziging van belangrijke inhoud (homepage tekst) tegen onbelangrijke inhoud (footer links)

10 illustraties over hoe fris inhoud rankingen kan beïnvloeden

12. Lopende SEO op de pagina

 

Hoe website gevonden google, mijn website hoog google, toppositie google

hoog in google zonder adwords

De hier genoemde factoren knippen alleen het oppervlak van het verdienen van meer onroerend goed in zoekresultaten. Problemen zoals indexering, kruipen, canonicalization, duplicaat inhoud, site architectuur, zoekwoord onderzoek, interne koppeling, beeld optimalisatie en 1.000 andere dingen kunnen de rangschikking met bergen verplaatsen.

Het werk van de Technische SEO wordt jaarlijks complexer, maar we hebben nu ook meer mogelijkheden dan ooit.

Het is makkelijk om te denken dat er niets nieuws is in SEO, of dat SEO makkelijk is, of dat Google gewoon onze websites zal achterhalen. Niets is verder van de realiteit.

De waarheid is, we hebben werk te doen. hoog in google zonder adwords