Hoe wordt ik gevonden in google

tags: hoe wordt ik gevonden google, en wil gevonden worden in google!!!

 99% van de bezoekers van deze pagina willen hun dienst of product een top positie in google geven (dat weet ik uit mijn zoek statistieken). Als je dat zelf wilt doen, volg dan de link onderaan deze tekst. Je kunt mij ook inhuren, neem in dat geval contact met mij op.  Hoe wordt ik gevonden in google.
Hoe wordt ik gevonden in google

hoe wordt ik gevonden op google

hoe wordt ik gevonden op google

wil je weten hoe je website, product of dienst beter gevonden wordt in Google!

Dan nog even wat cijfers om toe te lichten waarom we hierbij voornamelijk focussen op zoekmachine Google en absolute niet op Bing of de Yahoo zoekmachines. Google is met stip de nummer één zoekmachine van de wereld. In het vierde kwartaal van 2015 een gepositioneerd markt aandeel van 91,36% op desktops, 97,08% op tablets en heel erg uniek, 97,97% op mobiele apparaten. Dan hebben we het nog niet over de cijfers van 2016, en 2017!

Gebruik nooit je achternaam! Hoe je gevonden wordt in google, is meestal door de combinatie die je maakt. Als je Axtelier heet dan is dat een ongebruikelijke naam, maar er zijn er alijd meer (ik heb nog nooit van die naam gehoord). De combinatie Axtelier Janssen is al veel specifieker, toch? Terwijl er duizenden Janssen’s zijn. Hoe wordt ik gevonden in google

En juist door dat specifieke kan je je voordeel doen, en met name bij het verkopen van je produkt. Een sony webcam D9 is een van de serie. Maar de Sony webcam D9-12.12 is alweer een verfijning. Zoals Axtelier eigenlijk een unieke naam is, is Axtelier Janssen bijna een unieke code.

Maar Sony is een wereldwijd bekend merk, terwijl de Axtelier die jij zoekt, waar je de achternaam niet meer van weet, uit Diemen komt (en dat had je wel onthouden), zoek je op axtelier + Diemen. En als dat niet werkt, dan weet je nog dat Axtelier op volleybal zat :). En zo word je gevonden.

hoe wordt ik gevonden in google?

De hele wereld wordt aan mekaar geknoopt. Via Hyves, Facebook, of andere social networking sites, krijg je allerlei zoek combinaties waarop iemand die jou zoekt jou ook zal vinden. In iedergeval, daar waar je een digitaal spoor hebt achtergelaten (digital forensics) zal je gevonden worden. Het is een combinatie van woorden die men gebruikt om “iets” of “iemand” te vinden. Wie vind mij is dus een kwestie van een persoon die jou zoekt, en die zal jou vinden. Hoe wordt ik gevonden in google

1 persoon heeft interesse in “wat dan ook”. Deze persoon zal de meest unieke zoekopdracht op google uitvoeren. Des te specifieker de zoekopdracht, des te verfijnder het resultaat zal zijn. Een geheime combinatie van woorden die men met mekaar afspreekt kan na jaren een sleutelrol spelen (justitie gebruikt deze technieken al geruime tijd). Hij die jou vind kan dus eigenlijk omgedraaid worden, jij vind de persoon. Hoe wordt ik gevonden in google!

Hoe wordt ik gevonden in google

hoe wordt ik gevonden op google

hoe wordt ik gevonden op google

 

 

Iedereen tikt weleens de volledige naam in van een oude vriend of vriendin, of je eigen naam. Zo moet je het ook zien in de gehele zoek materie online. Het vinden van producten of diensten die je verkoopt kan je ook op die manier promoten. Hoe wordt ik gevonden in google?

Hoe wordt ik gevonden in google