Hoe kom je bovenaan in google

Wilt u dat uw bedrijf bovenaan Google staat voor zoekopdrachten die zich richten op de goederen of diensten die u verkoopt? Natuurlijk wil je dat, iedereen wilt dat. toch?

U weet dat mensen zoekmachines zoals Google gebruiken om informatie te vinden over zaken die ze overwegen om te kopen.

Wat je misschien niet weet is dat mensen hun onderzoek online doen, zelfs als ze volledig van plan zijn om in een fysieke winkelplaats te gaan kopen.

Hoe kom je bovenaan in google

Hoe kom je bovenaan in google

89% van de Amerikaanse internetgebruikers zoeken online voordat ze een aankoop doen, zelfs wanneer de aankoop uiteindelijk bij een lokaal bedrijf wordt gemaakt – HubSpot. Hoe kom je bovenaan in google

Als u waardevol zoekverkeer wilt vastleggen en hen naar de juiste bronnen op uw website stuurt, heeft u veel werk te doen. Je moet een stevige strategie bouwen, het effectief implementeren en bijhouden met de nieuwste algoritme-updates en de nodige strategie aanpassingen maken.

Vergeet niet de rest van uw bedrijf te laten draaien en zorg ervoor dat u de leads en vooruitzichten die uw rankings genereren, goed kunnen bedienen. Onthoud dat als u geen goede inkomende marketingstrategie hebt om dat verkeer in leads om te zetten, zijn uw rankings niet veel waard. Hoe kom je bovenaan in google?

Als u denkt dat dit alles voor u is, is het tijd om een ​​plan samen te stellen! Hoe kom je bovenaan in google?

Hoe kom je bovenaan in google

De beloning voor uw inspanningen kan genoeg verkeer genereren. Maar hoe kom je bovenaan in google? Door te produceren leidt tot u om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Als u uw bedrijf online niet online door middel van zoekmachine marketing wilt, kunt u ervoor zorgen dat u uw projecties jaarlijks met een grotere mist. Hoe kom je bovenaan in google

Bepaal de woorden waarvoor u wilt concurreren. Hoe kom je bovenaan in google?

De eerste stap is het samenstellen van de juiste SEO strategie. Te veel campagnes zijn gedoemd om te falen voordat ze van de grond komen omdat bedrijven zich richten op te veel zoekwoorden, niet genoeg verkeer krijgen, of te competitief zijn om te concurreren. Uw lijst met zoekwoorden voor zoekwoorden moet breed worden en gebruik analyses om de beste trefwoorden voor uw bedrijf en website af te stemmen op de concurrentie.

Hoe kom je bovenaan in google

Hoe kom je bovenaan in google

Hint: Beperk de competitie en relevantie van brede zoekwoorden om lokale elementen en meer specifieke diensten in te vullen. Bijvoorbeeld, in plaats van na te gaan ‘marketing’ werken we voor ‘inkomende marketing’ en ‘marketing bedrijven’.

 

Optimaliseer uw website voor uw zoek woorden!

Met uw strategie in de plaats is het tijd om te beginnen met de uitvoering van uw allerbeste optimaliseringsvoertuig, uw website. Elke pagina op uw website moet de kritische optimalisatie-elementen bevatten die Google helpen om te begrijpen waar elke pagina over gaat. Elke websitepagina moet de volgende elementen met een zoekwoord met één focus.

  • Pagina Titel (onder 70 tekens)
  • Meta Beschrijving (onder 155 karakters)
  • H1 & H2 Titel Tekst (breek de hoofd inhoud door omschrijven)
  • Alt tekst (elke afbeelding heeft een titel nodig)
  • Sleutelwoord in inhoud (ten minste een keer vetgedrukt)Hint: Bouw deze optimalisatiepunten in, terwijl je eraan herinnert dat je nog steeds met mensen praat. Maak uw strategie gebruiksvriendelijk en werk uw zoekwoorden in het natuurlijk, terwijl u erop let dat u geen pagina meer hoeft te laden.

Ontwikkel een doorlopende website content strategie planning

Toen Google hun Panda-algoritme-update in 2011 uitzette, brachten ze een bericht aan web-builders: laat je site niet te stil worden. Dat betekende dat sites beloond worden door het constant verbeteren van hun inhoud, waardoor het aantal en de kwaliteit van relevante en resourcevolle webpagina’s wordt vergroot. Als u wilt dat uw zoekmachine rankings u verbeteren, bouwt u uw site beter uit over de tijd.

Houd het fris en blijf groeien door een goede strategie te implementeren. Voeg tools, hulpbronnen en informatieve inhoud toe om bezoekers te helpen begrijpen hoe u uw site gebruikt om zelf te leren en hun mogelijkheden te begrijpen.

Hint: Steun uw primaire pagina’s met lagen ondersteunende inhoudssites. Link deze pagina’s aan op de betreffende primaire pagina om daarover een aanvullende zoekwoordautoriteit te verzenden.

Implementeer een blog strategie
Om uw website content strategie verder te ondersteunen, heeft u een blog op uw website gebouwd. Er is een overvloed aan gegevens en onderzoek om de voordelen van blogging te ondersteunen, volstaat het te zeggen dat het een enorme hulpmiddel is voor zoekmachine strategie.

Bedrijven die blog’s nemen krijgen 55% meer webverkeer en 70% meer leads dan die bedrokvem doe dat niet doen. -Aldus de HubSpot

Elk nieuw artikel dat u publiceert telt als een nieuwe geïndexeerde pagina op uw website en de artikelen kunnen ook worden bevorderd en verspreid via de sociaal om extra verkeer naar uw site te genereren.

De sleutel tot effectief bloggen is het plaatsen van onderwerpen en kies een focuswoord voor elk artikel. Schrijf over de soorten dingen die je potentiële klanten geïnteresseerd zijn om te leren. Doe niet te veel promoties over je eigen producten, focus op de industrie en oplossingen in het geheel.

Hint: Blog artikelen zijn bedoeld om casual en kort te zijn, houd ze zo een 700 woorden- Dit moet genoeg zijn voor de meeste artikelen, tot op het punt, breek je inhoud op met vetpunten en beelden, laat het er zo uitzien als deze pagina!

En zo kom je dus bovenaan in google!!!

Tags: hoe kom je bovenaan in google