Goedkope SEO marketing, hoe doe ik dat?

tags: goedkope SEO marketing, zelf SEO

Het slechte nieuws is dat SEO marketing een kostbaar feest is. De hoeveelheid uren die gemoeid zijn om dit goed te doen zijn schrikbarend. Het goede nieuws is dat het zelf te doen is. Het merendeel van de tijd is het uitzoeken van de juiste zoekwoorden. Het schrijven van teksten. Zelf SEO bespaart dus veel geld! Uiteindelijk ben jij dan ook zelf materie deskundig over de producten of diensten die jij op het internet aanbiedt. Goedkope SEO marketing

goedkope seo adviseur

goedkope seo adviseur

Een goed begrijpbaar SEO boek kan voor veel opheldering zorgen. Een combinatie van een goedkope SEO expert en zelf veel werkzaamheden uitvoeren is de ideale combinatie en haalt maximaal rendement uit de investering. Goedkope SEO marketing bepaal je dus eigenlijk zelf.

Ik begeleid kleine bedrijven in het bos van zoekmachine goedkope SEO marketing op een heldere en duidelijke manier. Goedkope SEO met als voornaamste doel gevonden worden op google en andere zoekmachines.

goedkope seo marketing

Goedkope SEO bepaalt succes

goedkope seo marketing

goedkope seo marketing

Door veel tijd te investeren in zoek machine optimalisatie zal het bezoek aan je website flink toenemen. Ik moet daarbij wel als kanttekening plaatsen dat er een flinke dosis geduld voor nodig is, en het soms frustrerend is dat het niet zo snel gaat.

goedkope seo marketing

Naar mate de tijd verstrijkt zal je in je statistieken je zoekwoorden terug vinden. Mensen vinden je. Nog beter is, wanneer je zelf op google zoekt, je eigen website op de eerste pagina verschijnt.

Veel mensen geloven dat SEO moeilijk is, maar dit is niet waar. Basis SEO configuraties zijn zeer eenvoudig te implementeren en soms is dit alles wat je moet doen om maximale blootstelling op alle grote zoekmachines te genereren.

Als u op zoek bent naar een snelle gids met eenvoudige maar toch effectieve SEO tips, dan bent u op de juiste pagina, lees verder!

1. Optimaliseer uw titels, URL en beschrijvingen

Dit is waarschijnlijk de oudste tip in de SEO-industrie, maar het is nog steeds het belangrijkste. Stel uwzelf de volgende vragen:

SEO Friendly titels en beschrijvingen

  • Welke is meer beschrijvend?
  • Welke is catchy en vriendelijker voor de gebruiker?
  • Welke geeft u een goed idee van waar de website over gaat zonder te klikken?
  • Als u beide in de zoekresultaten hebt gezien, welke zou u kiezen?
  1. Een unieke en zinvolle titel
  2. Een pakkende beschrijving
  3. Een goed geformatteerde URL
  4. Onderzoek uw website op deze manier van denkenEnneuhhh als er ruimte is voor verbetering in uw titels en beschrijvingen, is dit uw eerste prioriteit en een geweldige eerste stap om betere rankings te krijgen.

2. Geef nuttige en frisse inhoud

Versheid van inhoud is belangrijk voor SEO en van de redenen dat u een website of blog heeft om inhoud te geven om een ​​publiek te bouwen.  Uw bestaande lezers gelukkig te houden of nieuwe klanten te verwerven.

Met inhoud bedoelen we alles van artikelen, video’s, infographics, diavoorstellingen, muziek, opmerkingen. Reviews of iets anders dat geschikt is voor uw niche. Als uw inhoud statisch, oud of verouderd is, dan zullen uw bezoekers waarschijnlijk snel weg gaan en nooit meer terugkomen.

goedkope seo

goedkope seo

Wat is uw eerste reactie wanneer u een website bezoekt met een ongekende inhoud? Het is precies hetzelfde als de gebruikers die uw website bezoeken. Enkele jaren geleden hebben we tegen onze klanten gezegd dat bijwerking niet een zeer belangrijke SEO-factor was, maar dit is veranderd door de competitie.

Er is grote concurrentie in elk zoekwoord dat u zoekt en die websites die de meest bruikbare en frisse inhoud hebben, hebben meer kansen om de race te winnen.

Betekent dit dat u dagelijks nieuwe inhoud moet plaatsen? Niet noodzakelijk. Uw uitgeverstrategie hangt ook af van een aantal andere factoren.

3. Verbeter de laadtijd van uw website voor goedkope seo marketing !!

Pagina snelheid is een ranking factor. Als dit de eerste keer is dat u dat u dit leest is het belangrijk voor SEO, dan moet u snel na het lezen van dit bericht er alles aan doen wat nodig is om de laadtijd van uw website te verbeteren.

Als u dit eerder hebt gelezen en er nog niks aan gedaan hebt, maakt u een grote fout.

Omdat dit belangrijk is, zal ik het simpel houden:

Pagina snelheid is een ranking factor. Als u twee vergelijkbare websites heeft en de ene sneller is dan de andere, kunt u verwachten dat het ook hoger zal rangschikken.

Snellere websites genereren meer conversies. Dit betekent meer verkoop, meer RSS-abonnees en meer klikken op uw advertenties (als u bijvoorbeeld Adsense gebruikt). Meer paginaweergaven – Wanneer een website loopt, kunnen snelle gebruikers waarschijnlijk meer dan een pagina bezoeken voordat ze vertrekken.

Hoe kan u de snelheid van uw website verbeteren? Ik weet dat het geen makkelijke taak is, vooral als je geen technisch persoon bent, maar het is belangrijk om de pagina snelheid te verwerken zonder verdere vertragingen.

Wanneer u op klanten werkt, is de pagina snelheid van de pagina een van de eerste dingen die we hanteren. En de resultaten in termen van conversies zijn soms direct.
Als u zich niet kan veroorloven om een ​​SEO of een ontwikkelaar te huren om uw website sneller te laten laden, kunt u het volgende doen:

Verwijder grote afbeeldingen
Verwijder onnodige JavaScript-bestanden
Gebruik sprites in plaats van kleine afbeeldingen om http-omleidingen te minimaliseren zodoende heeft u al goedkope seo marketing
Verplaats naar een snellere hosting provider, en uw goedkope seo marketing betaald zichzelf terug.
Gebruik een CDN-service (Content Delivery Network)

4. Implementeer Google auteurschap voor goedkope seo marketing! 

Wanneer Google een nieuwe functie introduceert die gerelateerd is aan hun zoekresultaten, moet u hun weg onverwijld volgen. Het goede nieuws is dat het auteurschap van Google een zeer nuttig kenmerk is voor de zoekopdrachten, omdat:

Ze weten het voordat ze op een link klikken, die het heeft geschreven, hoe populair hij is (uit het aantal zoekresultaten) en ze kunnen gemakkelijk meer over de auteur vinden door op de afbeelding te klikken of te noemen.

Google auteurschap is belangrijk voor SEO Voor auteurs en webmasters is Google auteurschap belangrijk omdat:

Ze krijgen hogere klikfrequenties (CTR) – studies hebben bevestigd dat zoekopdrachten meer kans hebben op een resultaat waarop ook de auteurafbeelding wordt weergegeven.
Het is een indicatie van het vertrouwen van Google – als Google het laat zien